Dnevne i spavaće sobe2018-08-15T13:14:33+00:00

DNEVNE SOBE I SPAVAĆE SOBE

Dnevne sobe i spavace sobe su prostorije u kojima provodimo najviše vremena. U skladu sa tim, one bi trebalo da budu onakve kakve želimo, prijatne, opuštajuće i posebne.

U dnevnoj sobi provodite slobodne sate kod kuće, ali ne treba ni zanemariti komfor spavace sobe. Dnevne sobe i spavace sobe jednostavno moraju obeležavati Vaš dom, a sama izrada polica zahteva posebnu pažnju. Nije svejedno kakav raspored pravite za svoje dnevne sobe i spavace sobe. Mi možemo praviti posebne vrste ormara i polica, koje će biti prilagođene samo Vama. Mi smo tu da rešimo Vaše probleme ako dnevne sobe i spavace sobe imaju gipsane zidove. Naše dugogodišnje iskustvo je tu da Vam pomogne da rešite problem, a naša stručnost je tu da to bude što povoljnije za Vas.

Dnevne sobe

SAVRŠENA VIZIJA

Projektanti NEWIDEALINE tima imaju dugogodišnje iskustvu u izradi idejnih rešenja za dnevne i spavaće sobe. Dozvolite nam da Vam predložimo najbolje rešenje.

Najsavremeniji metod izrade dnevne i spavaće sobe

Svaki komad nameštaja u dnevnoj i spavaćoj sobi kod nas se radi kompjuterski, uz maksimalnu optimizaciju utrošenog materijala. Nakon napravljenog projekta na računaru, program prosleđuje informacije CNC mašini koja ostatak posla obavlja na osnovu našeg projekta, tako da je uticaj ljudskog faktora sveden na minimum.

Lasersko kantovanje

Prvi put u Srbiji, mašina za lasersko kantovanje univera, čuvenog nemačkog proizvođača Homag! Predstavljamo vam revoluciju u izradi nameštaja od univera!

Gotovo nevidljiva linija sastava kant trake sa pločom od univera čini da krajnji proizvod izgleda kao da je iz jednog dela, odnosno poput medijapana.

Ne možete da se odlučite kako će izgledati Vaša dnevna soba?

 

Kao i za sve naše projekte (kuhinje, plakari, dečije sobe itd) dnevne i spavace sobe pre izrade dolaze sa 3D prikazom na Vaše odobrenje. U zavisnosti od Vašeg planiranog novca za ovaj projekat, mi ćemo Vam ponuditi više alternativa, sugerisati na neke ideje, dati dovoljno predloga da sami odlučite šta Vam se najviše sviđa. Zadovoljan klijent je naša najbolja preporuka, budite i Vi jedan od naših zadovoljnih kupaca.

Zlatiborski konaci

Koliko traje izrada nameštaja za dnevne i spavaće sobe?

Izlazak na teren

Izrada projekta

Sklapanje

Montaža

U zavisnosti od toga koliko je komplikovana, izrada nameštaja za Vašu dnevnu ili spavaću sobu traje do nekoliko dana. Prvi dan izlazimo na teren, “snimamo” prostor, dogovaramo se sa vama do najsitnijih detalja, predlažemo rešenja, zatim se radi 3D prikaz koji već sutradan imate na raspolaganju i čeka vaše odobrenje. Nabavka materijala traje 1-3 dana, u zavisnosti od potrebne količine, dok sama izrada kuhinje traje 3-10 dana, opet u zavisnosti od toga koliko je komplikovana.

Poslali smo im sliku sa interneta i rekli da hoćemo baš to sa slike. Dogvor je tekao vrlo lagano, a na kraju smo dobili baš to što smo tražili. Svaka čast za profesionalizam.

Milanov

Samo mogu da kažem da su momci fenomenalni. Ceo stan su mi sređivali, a kad se uzme u obzir da sam dosta zahtevan i da sam imao velike prohteve, mogu reći da su prevazišli moja očekivanja. Prezadovoljan sam.

Ratko Božović