Plakari po meri2018-08-15T13:07:46+00:00

PLAKARI PO MERI

Plakari po meri su u današnje vreme postali jedna od najtraženijih usluga. To je i prirodno, ljudi za dnevni boravak biraju veće sobe u stanovima, dok za spavaću ostavljaju one manje. 

Američki plakari su izuzetno popularni zbog svoje ekonomičnosti u prostoru i praktičnosti. To su uglavnom plakari po meri koji pokrivaju ceo zid sobe i imaju dvoje ili više kliznih vrata. Zbog svega navedenog, plakari po meri su skoro uvek pravo rešenje za Vašu sobu. Mnogo je praktičnije imati klizna vrata na ormarima jer ne zauzimaju prostor u sobi. Ali, što duže živimo u stanu / kući, postoji više stvari koje se moraju odlagati u ormare, nekada čak i za celu sezonu. Mi imamo idealna rešenja za Vas, naša izrada plakara po meri iskoristiće svaki milimetar Vašeg prostora u sve tri dimenzije. Naši projektanti će naći najbolje rešenje za Vašu sobu, izračunaćemo optimalnu širinu i dužinu Vašeg budućeg plakara potpuno besplatno.

Plakari po meri

SAVRŠENA VIZIJA

Projektanti NEWIDEALINE tima imaju dugogodišnje iskustvu u izradi idejnih rešenja plakara po meri. Dozvolite nam da Vam predložimo najbolje rešenje.

Najsavremeniji metod izrade plakara po meri

Plakari po meri kod nas se rade kompjuterski, uz maksimalnu optimizaciju utrošenog materijala. Nakon napravljenog projekta na računaru, program prosleđuje informacije CNC mašini koja ostatak posla obavlja na osnovu našeg projekta, tako da je uticaj ljudskog faktora sveden na minimum.

Lasersko kantovanje

Prvi put u Srbiji, mašina za lasersko kantovanje univera, čuvenog nemačkog proizvođača Homag! Predstavljamo vam revoluciju u izradi nameštaja od univera!

Gotovo nevidljiva linija sastava kant trake sa pločom od univera čini da krajnji proizvod izgleda kao da je iz jednog dela, odnosno poput medijapana.

Ne možete da se odlučite kako će Vaši plakari po meri izgledati?

 

Mi ćemo Vam pružiti svu pomoć u odabiru Vašeg budućeg plakara po meri – potpuno besplatno. Izrada plakara po meri je kod nas podignuta na viši nivo, dovoljno je samo da nam kažete da želite plakar. Mi ćemo Vam predstaviti alternative, nekoliko rešenja, a kada odaberete ono koje Vam se najviše sviđa, dobijate 3D prikaz plakara. Poklonite nam poverenje i nećete se pokajati.

Unutrašnjost plakara po meri

Koliko traje izrada plakara kod nas?

Izlazak na teren

Izrada projekta

Sklapanje

Montaža

U zavisnosti od toga koliko je komplikovana, izrada plakara po meri uglavnom traje do nekoliko dana. Prvi dan izlazimo na teren, “snimamo” prostor, dogovaramo se sa Vama do najsitnijih detalja, predlažemo rešenja, zatim se radi 3D prikaz koji već sutradan imate na raspolaganju i čeka Vaše odobrenje. Nabavka materijala traje 1-3 dana, u zavisnosti od potrebne količine, dok sama izrada kuhinje traje 3-10 dana, opet u zavisnosti od toga koliko je komplikovana.

Momci su kod mene u kući uradili 8 plakara po meri. Da dobro ste pročitali 8 plakara, a ovom prilikom želim da im se zahvalim, pošto je moja žena prezadovoljna, a to je najbitnije 🙂

Milan

Imao sam jako mali prostor u stanu, baš sam se pitao kako da ga najbolje iskoristim, a onda su došli momci iz New Idea Line i predložili nešto što meni nikad ne bi palo na pamet. Svaka čast za kreativnost.

Vojslav Djordjević