Cena kuhinje po dužnom metru

Cena kuhinje po dužnom metru i njene mane

 

cena-kuhinje-po-duznom-metru

Cena kuhinje po duznom metru je vrlo česta pojava jer se tako brzo i otprilike ocenjuje vrednost projekta, tj. cena izrade kuhinje. Ovaj princip ocenjivanja projekta ima par mana, a to je da nikako ne možete biti sigurni u krajnju cenu ukoliko se koriste posebni dodaci i materijali za kuhinju. Cena kuhinje po dužnom metru se prvenstveno izražava u odnosu na materijal koji se koristi za frontove, mada se zanemaruje činjenica koji podizači se koriste, da li kuhinja ima fioke, uglove, zatim kako se ti uglovi izvlače i slično.

Kod nas je ustaljeno da se cena kuhinje po duznom metru izražava kroz imena frontova, npr. iverica, medijapan, bojeni medijapan, peskirano staklo sa aluminijumom i rezbareno puno drvo. Cena kuhinje po duznom metru uglavnom varira između 250e i 500e  u zavisnosti od materijala i okova koji ulaze u projekat. Bitno je da napomenemo, kada se kaže cena kuhinje po duznom metru misli se na donji i na gornji deo u istoj vertikalnoj ravni. U principu, ako se koristi obična iverica, bez medijapana, obični gasni podizači, klasična sudopera od inoksa, klasična tabla za radnu površinu cena ne bi trebalo da prelazi 300€ po dužnom metru kuhinje.

Cena kuhinje po dužnom metru u NewIdeaLine

Naše cene kuhinje su uvek iste bez obzira od izbora materijala i okova:

  • Za izradu kuhinje sa frontovima od univera (sjaj, mat): 30% od vrednosti materijala i okova

  • Za izradu kuhinje sa frontovima od medijapana 30% od vrednosti materijala i okova

  • Za izradu kuhinje sa frontovima od aluminijumskih profila sa staklima 30% od vrednosti materijala i okova

Još jednom napominjemo da su cene okvirne i da dalje najviše zavise od vrste okova koji će se koristiti, podizača, ručki i ostalog za sve dalje informacije i alternative slobodno nas pozovite i posavetujte se sa nama. Takođe, prilikom kantovanja, koristimo lasersko kantovanje. Mi uvek koristimo najkvalitetniji materijal za okove sa podizačima i ručicama (ili push-to-click-bravama) koje obavezno biraju kupci i to po kataloškom broju. Samo kvalitetna usluga i zadovoljan kupac je naša najbolja reklama!

By |2016-12-22T18:53:49+00:00November 13th, 2014|News|1 Comment