Dečije sobe2018-08-15T13:20:50+00:00

DEČIJE SOBE

Dečije sobe su takođe jedan od najbitnih delova stana. Želite li Vašem detetu da pružite tešto potpuno inovativno, nešto zanimljivo, pravu sobu koju ono želi?

Naš kreativni tim će napraviti baš ono što Vaše dete i Vi želite. Neka dečije sobe budu sobe u kojima će se Vaše dete osećati nadahnuto, sigurno i motivisano. Kao i kod ostalog nameštaja, dečije sobe obuhvataju sve naše usluge, od 3D prikaza i pažljivog planiranja do potpunog sprovođenja u delo. Sigurni smo da želite svom detetu da pružite nešto što će mu obeležiti detinjstvo, zato verujte našim kreatorima i podstaknite maštu svog deteta. Naravno, ukoliko želite, dečija soba može biti i klasična, samim tim i dosta jednostavnija i jeftinija. Izrada dečijih soba po meri je takođe naša specijalnost, dovoljno je samo da nas kontaktirate i mi ćemo doći do Vas.

Dečije sobe
Dečije sobe

SAVRŠENA VIZIJA

Projektanti NEWIDEALINE tima imaju dugogodišnje iskustvu u izradi idejnih rešenja za dečije sobe. Dozvolite nam da Vam predložimo najbolje rešenje.

Najsavremeniji metod izrade nameštaja za dečije sobe

Svaka dečija soba po meri kod nas se radi kompjuterski, uz maksimalnu optimizaciju utrošenog materijala. Nakon napravljenog projekta na računaru, program prosleđuje informacije CNC mašini koja ostatak posla obavlja na osnovu našeg projekta, tako da je uticaj ljudskog faktora sveden na minimum.

Lasersko kantovanje

Prvi put u Srbiji, mašina za lasersko kantovanje univera, čuvenog nemačkog proizvođača Homag! Predstavljamo vam revoluciju u izradi nameštaja od univera!

Gotovo nevidljiva linija sastava kant trake sa pločom od univera čini da krajnji proizvod izgleda kao da je iz jednog dela, odnosno poput medijapana.

Ne možete da se odlučite kako će Vaša dečija soba izgledati?

 

Svaka dečija soba je uvek svojevrstan izazov kome se unapred radujemo. Možemo sprovesti u delo maštu Vašeg deteta, neka provede detinjstvo u sobi koja je baš po njegovom ukusu. Tematika nije bitna, trudićemo se da nađemo najpovoljniju i najpragmatičniju varijantu koju ćemo u dogovoru sa Vama – sprovesti u delo. Naravno, kao i za sve naše projekte, dobijate prvo 3D prikaz da steknete utisak o izgledu, potpuno besplatno.  

Koliko traje izrada dečije sobe kod nas?

Izlazak na teren

Izrada projekta

Sklapanje

Montaža

U zavisnosti od toga koliko je komplikovana, izrada dečije sobe po meri uglavnom traje do nekoliko dana. Prvi dan izlazimo na teren, “snimamo” prostor, dogovaramo se sa vama do najsitnijih detalja, predlažemo rešenja, zatim se radi 3D prikaz koji već sutradan imate na raspolaganju i čeka vaše odobrenje. Nabavka materijala traje 1-3 dana, u zavisnosti od potrebne količine, dok sama izrada kuhinje traje 3-10 dana, opet u zavisnosti od toga koliko je komplikovana.

Moje dete uživa u vašim kreacija. Ovim putem hoću da Vam se zahvalim što ste na izašli u susret da obradujemo naše dete za rođendan i što ste sve brzo i kvalitetno završili. Hvala Vam još jednom.

Jelena Spasojević

Samo mogu da kažem da su momci fenomenalni. Ceo stan su mi sređivali, a kad se uzme u obzir da sam dosta zahtevan i da sam imao velike prohteve, mogu reći da su prevazišli moja očekivanja. Prezadovoljan sam.

Ratko Božović