Klizni plakari

Klizni plakari

Klizni plakari su danas sigurno najpopularniji vid plakara iz više razloga i gotovo svi su opravdani. Sigurno najveći razlog je optimalno korišćenje prostora u sobi, naročito ukoliko imate malu sobu ili preveliki krevet i stočiće. Možete podešavati dubinu i visinu koja vam odgovara, što umnogome pojednostavljuje odlaganje posteljina i stvari koje se ne koriste duže vreme. Takođe, americki plakari imaju jako dobru stranu a to je da možete odabrati frontove koji se slažu sa vašom postojećom sobom. Česti slučaj je da je kupovina plakara posle kupovine kreveta, pa treba uklopiti enterijer. Ovde možete odabrati neke od najčešćih formi kliznih vrata.

Americki-plakari

Ne sme se zaboraviti odlična pogodost, a to je da sami birate količinu i vrstu polica koja vam je neophodna. Ukoliko imate mnogo odela ili kaputa, svakako vam je neophodno da imate više prostora za kačenje odeće. Možete odabrati nekoliko ustaljenih alternativa koje radimo u skladu sa vašim potrebama. Pogledajte da li vam neki od standardnijih resporeda polica odgovara:

Americki-Plakari-police

Police su sigurno najbitniji deo i njima se mora posvetiti posebna pažnja kada su u pitanju americki plakari. Njihovu širinu, ako i dubinu plakara možete odabrati sami u skladu sa svojim potrebama.

Klizni plakari i Cena po m2

Postalo je popularno da se cena prilikom izrade plakara po meri cena izražava u kvadratnom metru fronta. Naravno, kao i kod kuhinja, to može dovesti u ozbiljnu zabludu. Nije svejedno kakve frontove birate, kao i kod kuhinje, niti će cena biti ista. Razlika u ceni nastaje i ukoliko birate frontove sa peskiranim staklom i aluminijumskim ramom. Naravno, onda je i izgled samog plakara puno bolji. Pogledajte neka od rešenja svetskih dizajnera. Cene izrade americkih plakara kod nas su više nego povoljne i kreću se 30% od vrednosti materijala i okova. Sa vama dogovaramo unutrašnjost plakara, kao i izgled svih okova, da li je u pitanju visok sjaj, oblik rucica, šipki i slično.

By |2016-12-22T18:27:28+00:00November 13th, 2014|News|0 Comments