Kuhinje po meri Cena

Kuhinje po meri Cena – koja vam sigurno odgovara

Kuhinje po meri Cena – koja vam sigurno odgovara. Najkvalitetnija i profesionalna usluga za vas. Pogledajte našu inovativnost i uverite se. U naš asortiman spadaju kuhinje, plakari, police, stolovi i još mnogo toga, a cena naših radova je više nego pristupačna. Prevoz do vašeg stana je potpuno besplatan kao i izrada projekta. Za izradu naše kuhije po meri cena je okvirno 30% od cene materijala i okova koji je neophodan za izradu kuhinje.

Kuhinje po meri cena modern

Pretražite, računajte i uverićete se da je ovo jedna od ponuda koju prosto ne možete da zaobiđete. Opremljeni smo najsavremenijim alatom kao i sistemima za merenje, kod vas dolazimo neposredno posle kontakta sa sistemima za merenje i računarom koji će obezbediti najefikasniju moguću izradu. Iako je za kuhinje po meri cena okvirno 30% od cene materijala, cena izrade ostalog nameštaja u stanu neće biti ništa skuplja. Čak šta više, za više naručenih delova nameštaja dobijate i specijalan popust. Pogledajte on-line kataloge i recite nam šta želite, budite sigurni da mi svaku vašu želju možemo sprovesti u delo. S obzirom na to da prilikom izrade kuhinje po meri cena može malo da varira u zavsnosti od toga koje materijale želite, koje šarke želite, podizače, klzače i ostale prateće elemente pre same izrade vam ispostavljamo detaljan račun sa cenom svakog dela posebno. Kod nas ne može da se desi da se cena u toku rada menja iz ovog ili onog razloga. Zadovoljna mušterija je naša najbolja reklama!

Čisto da napomenemo, u vaše želje možete uključiti i skupe materijale, kao što su Oreolan i Oreolit. Takođe, koristimo lasersko kantovanje koji spojeve sa ABS trakom čini nevidljivim i estetski savršenim. Lasersko kantovanje ima više dobrih strana, a pored estetske tu je i mnogo bolja otpornost na vlagu i toplotu u odnosu na klasično kantovanje. Obezbeđujemo i sve vrste LED osvetljenja za kuhinje.

By |2016-12-22T19:01:14+00:00November 13th, 2014|News|1 Comment