Kuhinje po meri2018-08-15T13:01:19+00:00

KUHINJE PO MERI

Iako je izrada kuhinje po meri nešto skuplja nego kupovina gotovih, tipskih, kuhinja, ta razlika u ceni se višestruko isplati u Vašem domu. Svako ima neku svoju ideju, želju, potrebu za funkcionalnošću…zato je izrada kuhinje po meri pravo rešenje.

Ukoliko se radi izrada kuhinje po meri, to ne znači da će i cena kuhinje biti prevelika, a nekada ne mora ni da znači da će Vaša kuhinja biti skuplja od neke tipske kuhinje. Cena najviše zavisi od pratećih elemenata koji idu u sastav kuhinje, koji materijal se koristi (skuplji ili jeftiniji), kakva je površina materijala i slično. Naša izrada kuhinje po meri je prvoklasna, a cena naše usluge je izuzetno povoljna i spada među najpovoljnije u gradu. Izrada kuhinje po meri zahteva izuzetno odgovorno trošenje novca, a mi smo tu da Vam pomognemo da izaberete ono što želite, ono što je najbolje i ono što je najpovoljnije za Vas.

Kuhinje po meri
Kuhinje po meri

SAVRŠENA VIZIJA

Projektanti NEWIDEALINE tima imaju dugogodišnje iskustvu u izradi idejnih rešenja kuhinje po meri. Dozvolite nam da Vam predložimo najbolje rešenje.

Najsavremeniji metod izrade kuhinje po meri

Svaka kuhinja po meri kod nas se radi kompjuterski, uz maksimalnu optimizaciju utrošenog materijala. Nakon napravljenog projekta na računaru, program prosleđuje informacije CNC mašini koja ostatak posla obavlja na osnovu našeg projekta, tako da je uticaj ljudskog faktora sveden na minimum.

Lasersko kantovanje

Prvi put u Srbiji, mašina za lasersko kantovanje univera, čuvenog nemačkog proizvođača Homag! Predstavljamo vam revoluciju u izradi nameštaja od univera!

Gotovo nevidljiva linija sastava kant trake sa pločom od univera čini da krajnji proizvod izgleda kao da je iz jednog dela, odnosno poput medijapana.

Ne možete da se odlučite kako će Vaša kuhinja izgledati?

 

Mi ćemo Vam pružiti svu pomoć u odabiru Vaše buduće kuhinje – potpuno besplatno. Izrada kuhinje po meri je kod nas podignuta na viši nivo, dovoljno je samo da nam kažete da želite kuhinju. Mi ćemo Vam predstaviti alternative, nekoliko rešenja, a kada odaberete ono koje vam se najviše sviđa, dobijate 3D prikaz Vaše kuhinje. Poklonite nam poverenje i nećete se pokajati.

Naša izrada kuhinje po meri je prvoklasna, a cena naše usluge je izuzetno povoljna i spada među najpovoljnije u gradu. Izrada kuhinje po meri zahteva izuzetno odgovorno trošenje novca, a mi smo tu da Vam pomognemo da izaberete ono što želite, ono što je najbolje i ono što je najpovoljnije za Vas.

Koliko traje izrada kuhinje kod nas?

Izlazak na teren

Izrada projekta

Sklapanje

Montaža

U zavisnosti od toga koliko je komplikovana, izrada kuhinja po meri uglavnom traje do nekoliko dana. Prvi dan izlazimo na teren, “snimamo” prostor, dogovaramo se sa Vama do najsitnijih detalja, predlažemo rešenja, zatim se radi 3D prikaz koji već sutradan imate na raspolaganju i čeka Vaše odobrenje. Nabavka materijala traje 1-3 dana, u zavisnosti od potrebne količine, dok sama izrada kuhinje traje 3-10 dana, opet u zavisnosti od toga koliko je komplikovana.

Prezadovolja sam izradom kuhinje od medijapana. Maksimalna profesionalnost, isto kao u Norveškoj, gde i živim. Nisam očekivala ovakav tretman od naših ljudi. Sve je ispoštovano do najsitinijih detalja. Za svaku preporuku!

Stanka

Samo mogu da kažem da su momci fenomenalni. Ceo stan su mi sređivali, a kad se uzme u obzir da sam dosta zahtevan i da sam imao velike prohteve, mogu reći da su prevazišli moja očekivanja. Prezadovoljan sam.

Ratko Božović