Loading...
O Nama2018-08-15T12:42:29+00:00

ČIME SE BAVIMO?

Izrada nameštaja po meri, po najpovoljnijoj ceni! Veliki izbor materijala univer, medijapan, kompozitni materijala (oreolan, oreolit) i još mnogo toga!

IDENTITET

NEWIDEALINE je posvećena svojim klijentima i naša prva briga su Vaše potrebe. Naši projektanti izlaze na teren, dogovaraju se sa vama, a potom dobijate 3D prikaze. New Idea Line vrši izradu svih vrsta nameštaja, opremanje kancelarija i stanova kao i kompletan dizajn enterijera.

Naša MISIJA

Praćenjem trendova u oblasti dizajna, razvojem kreativnosti i upotrebom najsavremenije tehnologije u izradi nameštaja trudimo se da pomeramo granice. Svaki dan za nas je izazov, jer se trudimo da ponudimo najbolja rešenja i najbolju uslugu.

Naša VIZIJA

Želimo da inspirišemo idejama, da pomeramo granice kvaliteta i inovativnosti i budemo sinonim za kreativnost bez granica.

New Idea Line o nama

ZAŠTO IZABRATI BAŠ NAS?

NEWIDEALINE je maksimalno posvećn Vašim potrebama i idejama. Svakog klijenta ćemo salsušati i ponuditi najbolje rešenje, bez obzira na komplikovanost i vrednost projekta. Kod nas svaki životni prostor je podjednako bitan. Kontaktirajte nas da se dogovorimo, jer kako i sami znate, dogovor kuću gradi.

 • Koristimo najkvalitetnije materijale.

 • Predlažemo najoptimalnija rešenja.

 • Odnos prema klijentu.

 • Brza implementacija i garancija kvaliteta.

 • Izrađujemo 3D projekte svih vrsta nameštaja.

 • Brza isporuka – 10 do 15 dana

Kontaktirajte nas

NAŠA STRAST

Trudimo se da konstantno napredujemo i da radimo po najnovijim standardima, kako bi klijenti bili maksimalno zadovoljni. Pa tako svakom projektu pristupamo maksimalno ozbiljno od samog starta. Od trenutka kad čujemo Vaše potrebe, do razvoja ideje projekta i ugradnje istog. Mi unosimo život u nameštaj, kroz lepotu i funkcionalnost.

Zadovoljstvo klijenata 100%
Kvalitet izrade nameštaja 100%
Brzina isporuke 86%
Dizajn enterijera 93%
Planiranje najoptimalnijeg rešenja 98%
Kvalitet materijala i usluge 96%

JEDINSTVENI PROCES IZRADE NAMEŠTAJA

Izrada nameštaja kod nas je jedinstven proces. Svaki komad nameštaja se projektuje sa najvećom pažnjom i po najnovijim standardima. Svaki projekat se izrađuje kompjuterski i nakon toga se obrađuje na CNC mašini.

Projektovanje

PROJEKTOVANJE

Na osnovu Vaših potreba i zahteva, naš tim kreće sa projektovanje najboljeg mogućeg rešenja, koji će zadovoljiti Vaše potrebe, kao i izradu osnovnog 3D prikaza.

Izrada projekta

IZRADA PROJEKTA

Nakon što se usaglasimo sa skicom, programira se CNC mašina kako bi Vaš nameštaj bio uradjen po najnovijim standardima. Nakon čega se vrši sklapanje i proveravanje istog.

Montaža

MONTAŽA

Tako sklopljen i proveren nameštaj se donosi na lokaciju klijenta, gde naši monteri započinju proces montaže, koji se uglavnom završava u toku tog dana. Iza naših montera ostaje samo sjaj Vašeg novog nameštaja.

UPOZNAJTE SE SA NAŠIM CENAMA

Osluškivali smo Vaše potrebe i zahteve i na kraju smo ipak pronašli najjednostavnije rešenje, a to je da VI BIRATE CENU! Cena isključimo zavisi od Vašeg izbora materijala i okova, a naša cena je fiksna i iznosi samo 30%.

Izrada 3D projekta

0,00 RSD/Projekat
 • Pošaljite nam Vašu ideju
 • Izarazite svoje želje
 • Naši projektanti će vam poslati 3D model

Sklapanje i montaža

30 %/Projekat
 • Sklapanje dogovorenog nameštaja
 • Kontrola kvaliteta sklopljenog nameštaja
 • Montaža nameštaja kod Vas