Plakari po meri cena

Plakari po meri cena

Plakari po meri cena koje će Vam definitivno odgovarati. Sigurni smo da smo među najpovoljnijima u gradu. Vaše je samo da nas pozovete i to proverite. Vrhunski kvalitet izrade i dugogodišnje iskustvo garantuju da ćete biti prezadovoljni, kao i mnogo naših klijenata pre vas. Imamo tehničke mogućnosti da ispunimo svaku vašu želju, nezavisno od toga da li želite drugačije boje okova (crne, bele, zlatne, alu) ili stakla sa folijama na frontovima.

plakari po meri cena

Kao i sa kuhinjama, spavaćim sobama i policama, i sa plakarima možemo raditi po vašem crtežu ili slici. Nađite plakar koji vam se sviđa, pokažite nam sliku i mi ćemo ga prilagoditi i napraviti za vas. Poslaćemo Vam 3D prikaz kako biste se uverili da je to baš ono što ste želeli.

Plakari po meri Cena koje ostavljaju bez daha

Plakari po meri jednostavno imaju primenu u svakom domu, bilo da su sa kliznim ili sa standardnim vratima. Cene variraju u zavisnosti od materijala, ali budite sigurni da će naši stručni dizajneri učiniti sve da se plakar optimalno prilagodi vašem bužetu i potrebama. Klizni plakari po meri cene se jer ne zauzimaju prostor za otvaranje vrata, što je uglavnom presudna činjenica prilikom odabira istog. Sami okovi su znantno skuplji kod plakara sa kliznim vratima zbog kliznog mehanizma. Plakari po meri Cena se kreće od 120 eura po kvadratu fronta pa naviše, što bi značilo da za klasičan plakar dimenzija 2m x 2m treba izdvojiti oko 480 eur. Cenu neće bitno promeniti ni aluminijumsko ili lasersko kantovanje. Ukoliko nemate ideju, pustite naše oprobane dizajnere da urade projekat za vas. Oni će vam po pozivu doći u posetu i napraviti optimalan plakar po meri u skladu sa vašim potrebama. Premeriće vaš prostor i saslušati vaše potrebe. U poslednje vreme, sve više ljudi se odlučuje da uklanjanje polica i kačenja skoro svih stvari radi manjeg gužvanja i veće praktičnosti. Ne propustite da pogledate naše radove!

By |2016-12-22T19:00:51+00:00November 13th, 2014|News|0 Comments