Loading...
Usluge koje pružamo2018-08-15T12:48:10+00:00

ŠTA MOŽEMO DA VAM PONUDIMO

NewIdeaLine vrši izradu svih vrsta nameštaja, opremanje kancelarija i stanova.

NewIdeaLine iza sebe ima godine iskustva u proizvodnji nameštaja po meri. Pregršt zadovoljnih klijenata nas tera da budemo sve bolji i inovativniji kao bismo zadovoljili i najzahtevnije klijente i njihove potrebe.

Formirajte cenu prema Vašim mogućnostima

Izrada nameštaja po meri ne mora nužno da bude skupo. U zavisnosti od Vašeg budžeta, možete izabrati skuplji ili jeftiniji materijal, kao i kvalitet okova. Mi smo tu da ispunimo svaku vašu potrebu bez obzira na cenu izabranog materijala.

Svakom projektu se posvećujemo podjednako i to za samo 30% od vrednosti materijal i okova.

KUHINJE PO MERI

Svako ima neku svoju ideju, želju, potrebu za funkcionalnošću, a tipske kuhinje se gotovo nikad ne uklope u Vaše potrebe. Zato je izrada kuhinja po meri pravo rešenje za sva domaćinstva.

Saznajte više…

PLAKARI PO MERI

Izrada plakara po meri je u današnje vreme postala jedna od najtraženijih usluga. Američki plakari su izuzetno popularni zbog svoje ekonomičnosti u prostoru i praktičnosti.

Saznajte više…

OPREMANJE LOKALA

Opremanje kancelarija, generalno opremanje prostora u kome radimo i provodimo dosta vremena, ima velikog uticaja na efikasnost i produktivnost u radu. Dobro organizovano okruženje, kao i estetski lep i funkcionalan nameštaj motiviše zaposlene da pruže svoj maksimum.

Kontaktirajte nas…

DNEVNE I SPAVAĆE SOBE

Dnevne i spavace sobe su sobe u kojima provodimo najviše vremena. U skladu sa tim, one bi trebalo da budu onakve kakve želimo, prijatne, opuštajuće i posebne.

Saznajte više…

DEČIJE SOBE

Životni prostor Vaše dece je jedan od najbitnijih kutaka u kome će se vaše dete razvijati. Izuzetno je bitno da je prostor dečije sobe dobro isplaniran, kako bi dete sa zadovoljstvom provodilo vreme i rezvijalo se u svojoj sobi. Naši projektantni će probati da osmisle najbolji raspored za Vašu dečiju sobu.

Saznajte više…